Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.05.2011 20:54

Manisa Belediyesi’nin yeni muhtarlık binaları projeleri tamamlandı ve birer birer açılmaya başladı. Mutlu Mahallesi Muhtarlığı açılış törenine MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 24. Dönem MHP Manisa Milletvekili Adayları, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Mutlu Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu, mahalle muhtarları, Mutlu Mahallesi sakinleri ve vatandaşlar katıldı. Muhtarlık binası açılışı öncesi Manisa Belediyesi Aşevi kanalıyla vatandaşlara 750 kişilik pilav ve ayran ikram edildi. İkramlarda çocuklar da unutulmadı. Manisa Belediyesi Zabıta ekipleri, mahalleli çocuklara top dağıttı.
5 Dönemdir Böyle Hizmet Görmedim

Manisa Şehzadeler Mehteri’nin marşlarıyla renk kattığı muhtarlık binası açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Mutlu Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu, 5 dönemdir mahalle muhtarlığı yaptığını, hiçbir belediye başkanı döneminde bu dönemdeki gibi hizmet almadıklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün göreve geldiği ilk günden itibaren sorunlarını dinlediğini, çözüm getirdiğini ifade eden Hastürkoğlu, “Cengiz Ergün gelecek dertler bitecek demiştik. Öyle de oldu. Mahallemize ve Manisa’mıza yaptığı hizmetlerden dolayı Manisa Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmanın ardından Mahalle Muhtarı Hastürkoğlu, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e günün anısına bir çerçevelettirilmiş ‘Çanakkale geçilemez’ konulu bir resim hediye etti.
Kontrol Ekipleri Oluşturduk

Hastürkoğlu’nun konuşmasının ardından söz alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, 45 mahallede devam eden çalışmalarda sona gelindiğini, buralardaki çalışmanın tamamlanmasının ardından kalan 12 mahalleye de eksiklikler noktasında gerekli hizmetleri götüreceklerini vurguladı. Manisa’da yaşanabilir bir kent oluşturma adına çalışmalara dur durak bilmeden devam edeceklerini belirten Başkan Ergün, 45 mahallede devam eden çalışmaları takip etme konusunda sıkıntı yaşamamak için Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kontrol ekipleri oluşturduklarını, bu ekiplerin yapılan çalışmaları takip ederek, eksiklikler ya da işin gidişatı hakkında kendisine bilgi verdiğini söyledi.
Büyük Projelerde Geri Sayım

Mutlu Mahallesi’ne yıllardır verilmeyen hizmetler nedeniyle hızla buradaki eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışma başlattıklarını anlatan Başkan Ergün, gelinen noktada bu hizmetlerin mahallede büyük ölçüde tamamlandığını, yeni muhtarlık binasıyla da hizmetin taçlandırıldığını ifade etti. Mutlu Mahallesi içinden Kırmızı Köprü’ye çıkan yolun da tarihi dokuya uygun bir şekilde düzenlendiğini sözlerine ekleyen Başkan Ergün, yapılacak olan büyük projeler hakkında da bilgi verdi. Yeni Garaj, Cumhuriyet Meydanı, Kent Parkı, Havuzlu Çarşı, KESS Viyadük Kavşak, Çanakkale Şehitler Anıtı, Laleli Gençlik Merkezi gibi önemli projeleri hayata geçirmek için gerekli proje ve keşif çalışmalarının yapıldığını belirten Başkan Ergün, bu projelerin hayata geçmesi için gerekli çabayı gösterdiklerini ifade etti.
Yeni Muhtarlık Binası Açıldı

Daha sonra MHP Manisa 23. Dönem Milletvekili Erkan Akçay ve Maliye eski Bakanı MHP Manisa 24. Dönem Milletvekili Adayı Sümer Oral da birer konuşma yaparak, her geçen gün yeni bir tesisin daha Manisa’ya kazandırılıyor olmasının memnuniyet verici olduğunu dile getirdiler. Konuşmaların ardından Mutlu Mahallesi yeni muhtarlık binası, okunan duaların ardından açıldı. Muhtarlık binasının açılış kurdelesini Milletvekili Erkan Akçay, Maliye eski Bakanı Sümer Oral, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Mutlu Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu birlikte kesti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu