Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.11.2016 15:21

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin Kula’da hayata geçirdiği Gençlik Merkezi ve Gıda Bankası’nın resmi açılışları Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından gerçekleştirildi. 17 ilçede insan odaklı projeler ürettiklerini belirten Başkan Ergün, vatandaşların mutluluğu için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Kula Gençlik Merkezi’nin resmi açılışını gerçekleştirdi. Gençlik Merkezi önünde kendisini bekleyen Kulalı vatandaşlar ve merkez eğitmenleriyle tek tek tokalaşan Başkan Ergün, öğrencilere başarı dileklerini iletti. Okunan dualar eşliğinde Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Ergün, “Gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya ve onların Atatürk’ün izinde, vatanını, bayrağını seven nesiller olarak yetişmelerine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bilimle, eğitimle donanmış beyinleri, ‘Ne mutlu Türküm diyene’ nidalarını cesurca haykırmalarına eşlik edeceğiz. Kula’mızda da bu kurslarımız 7 derslikte 10 öğretmenimizle tam 295 çocuğumuza, gencimize hizmet veriyor. Hepsine Allah zihin açıklığı versin, vatanına-milletine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah” dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Ergün, beraberindekilerle birlikte Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Gıda Bankası’ndan 200 Gerçek İhtiyaç Sahibi Yararlanıyor

Gençlik Merkezi açılışının ardından Kula’da 200 ihtiyaç sahibine ulaşan Gıda Bankası’nın da resmi açılışını gerçekleştiren Başkan Ergün, ihtiyaç sahibi vatandaşların Gıda Bankası’ndan gönül rahatlığıyla alışverişlerini yaptıklarını söyledi. Gıda Bankası’nı Kula’nın tarihi dokusuna uygun olan bir yerde seçtiklerini ve özellikle ara sokakta olmasına dikkat ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Ergün, 2014 yılında sözünü verdikleri hizmetin 2015 yılı Ocak ayından beri gerçek ihtiyaç sahibine ulaşılarak sürdüğünü hatırlattı. Açıklamanın ardından okunan dualar eşliğinde Başkan Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulalılarla birlikte Gıda Bankası’nın açılış kurdelesini kesti. Açılışlara yürüyerek geçen ve esnaflara da hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu