23.04.2012 20:11

Dış Mahalle Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Merkez bahçesinde düzenledikleri etkinlikle büyük beğeni toplayan minik öğrenciler, anne ve babalarının gururu oldular.

Dış Mahalle Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı. Merkez bahçesinde düzenlenen etkinliğe anne babalar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik öğrencilerin 23 Nisan şiirlerini okumaları ile başladı. Zaman zaman şiirlerin sözlerini unutan öğrenciler sempatik tavırları ile alkış topladı. Halk oyunu gösterisini de başarı ile gerçekleştiren minikler, arı ve çiçek kostümleri ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Sahneye çıkarken heyecanlanan minik öğrencilerden bazıları gözyaşlarına engel olmadı. Etkinlik 10. Yıl Marşı’nın hep bir ağızdan söylenmesi ile sona erdi.