Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.04.2012 17:02

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Liselerarası Tiyatro Festivali’nde ödüller dağıtıldı. Bu yıl 10 okulun katıldığı festivalde Keşanlı Ali Destanı oyunu Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi birinci oldu.

Liselerarası Tiyatro Festivali’nin ödül töreni Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda düzenlendi. Törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azim Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Palaz, Manisa Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz ile birlikte öğrenciler, öğretmenler ve davetliler katıldı. Ödül töreni öncesinde Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları kısa bir gösteri yaparken, Fatih Anadolu Lisesi Müzik Grubu da konser verdi. Daha sonra jüri özel ödülü, umut vadeden erkek ve bayan oyuncu, en iyi erkek ve bayan oyuncu, en iyi köstüm, en iyi dekor, en iyi yönetmen kategorileri ile birlikte en iyi üç oyun açıklandı.

En İyi Oyun Keşanlı Ali Destanı Seçildi

Tiyatro Festivali’nde üçüncü, Seni Çok Seviyorum ile Akhisar Anadolu Lisesi, ikinci Deli Bayramı ile Cumhuriyet Anadolu Lisesi, birinci ise Keşanlı Ali Destanı ile Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi seçildi. Dereceye giren okullara ödüllerini Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar ile Nursel Ustamehmetoğlu verdi. Törende birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye ise bin TL para ödülü verildi. En iyi yönetmen, en iyi dekor, en iyi köstüm kategorilerinde ise dereceye girenlere 500’er TL, diğer kategorilerde dereceye girenlere ise 250’şer TL para ödülü verildi.

Başkan Ergün Festivalde Emeği Geçenleri Kutladı

Liselerarası Tiyatro Festivali’nde yaptığı konuşmada festivalin önümüzdeki yıllarda daha da kapsamlı bir şekilde yapılması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, festivalde emeği geçenleri kutladı. Sanat ve kültür yolunda gençleri her zaman desteklediklerini ifade eden Başkan Ergün, “Gençlerimizin özgüvenlerini kazanması açısından tiyatro bir vesile oldu. Ben bu festivalde emeği geçenleri ve katılımcıları kutluyorum. Ödül almış veya almamış diye kimsenin üzülmemesi gerekir. Önemli olan bu festivalde yer alabilmektir. Umarım günün birinde bu sahneleri hatırlarsınız” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu