Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.03.2017 15:12

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile bir araya gelen Akhisarlı muhtarlar, toplantının ardından şehirde kültür yolculuğu yaptı. Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Kurtuluş Kahramanları Anıtı, Atatürk Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Akhisarlı muhtarlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Akhisar ilçesinin 109 mahalle muhtarı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Akhisar için planladığı projeler, devam eden ve hayata geçen projeler konuşuldu. Toplantının ardından muhtarlara yönelik olarak şehir turu düzenlendi. Programa Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Akhisar Koordinasyon İşleri Müdürü Doğan Ensivri, Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu da eşlik etti. Muhtarlar ilk olarak Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu ziyaret etti. Burada rehber eşliğinde Çanakkale Savaşı hakkında bilgi alan muhtarlar, Manisa’nın savaştaki rolü hakkında derinlemesine bilgiler edindi. Kurtuluş Kahramanları Anıtında da fotoğraf çektiren Akhisarlı muhtarlar, ardından Atatürk Gençlik Merkezi’ni inceledi. AGM’de düzenlenen kurslara katılan kadınlardan bilgiler alan muhtarlar, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu