Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.04.2017 13:47

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürü Murat Konan’ı konuk etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürü Murat Konan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergun Aksoy da hazır bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği uygulamalarla ilgili bilgiler aktardıklarını belirten Genç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde Gıda Bankası, MABEM, Evde Bakım Hizmeti gibi çok önemli uygulamaları hayata geçirdiklerini sözlerine ekledi. Müdür Konan ise, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini vurgulayarak, kurumlar arası işbirliğinin önemine değindi. Ayrıca yeni yapılacak Kadın Koruma Evi ile ilgili imzalanacak protokol hakkında görüş alışverişinde de bulunuldu.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu