Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.06.2017 16:14

Manisa Büyükşehir Belediyesi Televizyonu, bir ay boyunca Ramazan coşkusunu çeşitli programlarıyla ekrana taşıdı.

Manisa’nın tanıtımına katkı sağlamak ve vatandaşların Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından haberdar olmaları amacıyla hayata geçirilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Televizyonu, Ramazan’ı izleyenlerine çok farklı yaşattı. Yayına başladığı günden bugüne büyük bir beğeniyle izlenen ve olumlu görüşler alan Web TV ekranı, Ramazan’da farkını ortaya koydu. 30 gün boyunca her gün iftar saati öncesi, “Hüseyin Köroğlu ile İftar Saati” programında farklı dini konular ele alındı. İftarın ardından Köroğlu ve Manisa Türk Tasavvuf Musikisi Mevlithanlar Derneği İlahi Korosu, icra ettiği ilahilerle Ramazan’ın manevi atmosferini zirveye taşıdı. Yine Ramazan ayı boyunca Web TV muhabiri Çisem Taşkıran’ın hazırlayıp sunduğu Aşk-ı Manisa programında Manisa’nın camileri izleyenlere tanıtıldı. Web TV izleyicileri sahur vakitlerini ise mukabele ile Kuran-ı Kerim’i hatmederek geçirdi.
Binlerce kişiye erişildi
Bengütürk Televizyonu ile ortak yayınlanan “İftar Saati” programında Manisa’nın farklı yerlerinden yapılan özel yayınlar da ilgiyle izlendi. Yayınlara Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil Kula Beylerevi’nden, Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya Atatürk Kentpark’tan, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran, Burak Aslay, Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak Atatürk Kentpark ve H.atuniye Camii’nden, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç Atatürk Gençlik Merkezi’nden, Manisa Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de Çanakkale Şehitleri Anıtı’ndan konuk olarak katıldı. Kadir Gecesi ise Hatuniye Camii’nden naklen yayınla Manisalıların ekranına yansıdı. Programlar hem televizyonun internet adresi üzerinden hem de sosyal medyadan üzerinden binlerce kişiye erişti; izleyenlerden olumlu yorumlar ve mesajlar aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Web TV, www.manisawebtv.com, www.manisabsb.tv, www.manisabsbtv.com, www.manisa.bel.tr adreslerinden izlenebilir.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu