Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.06.2011 13:29

MANİSA Belediyesi ve Doruk Koleji işbirliği ile bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen ‘Sürdürülebilir Çevre, Proje Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere Manisa Belediyesi sponsorluğunda para ödülleri verildi. Ödül törenine katılan Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi’nin çevre projelerinin destekçisi olmaya devam edeceğini söyledi.

Manisa Belediyesi’nin sponsorluğunda bu yıl 3. kez düzenlenen Sürdürülebilir Çevre Proje Yarışması, ödül töreni ile son buldu. Törene Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Palaz, Çevre Orman İl Müdürü Yahya Güngör, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili ve Özel Doruk Kolejli Genel Koordinatörü Yaşar Coşkun, proje yarışmasına katılan okulların öğretmen ve öğrencileri katıldı. Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili ve Özel Doruk Koleji Genel Koordinatörü, Yaşar Coşkun, Manisa Belediyesi’ne projeye katkılarından dolayı teşekkür etti, “Bu yarışmanın düzenlenmesinde gerek çevre duyarlılığı ve gerekse, eğitime katkılarından dolayı, başta Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, emeği geçen bütün öğrenci, öğretmen ve okullarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da belediyenin benzer projeleri destekleyeceğine dikkat çekti, “Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, özellikle çevre projelerine önem veriyor. Öğrencilerimizin birbirinden güzel projeleri bizleri gelecek adına umutlandırdı” dedi.

Ödüllere Bilim ve Sanat Merkezi Damga Vurdu

Yapılan değerlendirmede ilköğretim kategorisinde Özel Salihli İlköğretim Okulu, ‘Ozon Tabakasına Zarar Vermeyen Gazsız Soğutma ve İklimlendirme Sistemi’ adlı projesi ile birinci, Kula Kenan Evren İlköğretim Okulu ‘Atık Matiksistem Dünyayı Düşünüyoruz Geri Dönüştürüyoruz’ projesiyle ikinci, Manisa Bilim ve Sanat Merkezi de, ‘Elektrik Üreten Fabrika Bacaları’ adlı projesiyle üçüncü oldu. Teşvik ödülüne ise yine Manisa Bilim ve Sanat Merkezi’nin iki projesi layık görüldü. Lise kategorisinde birinci ve ikincilik ödülüne layık eser bulunmazken, üçüncülük ödülünü Manisa Bilim ve Sanat Merkezi’nden Kemal Gürcan ve Salih Altunkuş aldı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu