Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.04.2018 13:26

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin (MCBÜ) Manisa ili ve ilçelerinde öğrenim gören lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği tanıtım günleri bu yıl 8. kez başladı. Öğrencilere üniversitenin yakından tanıtıldığı ve tercih yapmalarına yardımcı olunduğu tanıtım günleri açılış programına Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz da katılım sağladı.

Manisa ili ve ilçelerinde öğrenim gören öğrencilerin Manisa Celal Bayar Üniversitesi’ni daha yakından tanıması amacıyla düzenlenen tanıtım günleri açılış programıyla başladı. Bu yıl 8. kez düzenlenen tanıtım programı iki gün sürecek. MCBÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen açılış programına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda daha sonra üniversitenin tanıtım filmi gösterildi. Program protokol konuşmalarıyla devam etti.  Açılış konuşmasını yapan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, düzenlenen tanıtım günlerinin önemine değindi.
Tecrübelerini aktardı
Çetin’in ardından bir konuşma yapan MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, yapılan tercihlerin tüm hayatı şekillendirdiğini belirterek yaşam tecrübelerinden örneklerle gençleri bilgilendirdi.
Yenetek ve hedeflerinizi göz önünde bulundurun
Rektör Çelebi’nin ardından bir konuşan  Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de, üniversite tercihleri öncesi öğrencilerin önemli bir karar eşiğinde olunduğunu belirtti. Öğrencilerin tercihlerini yaparken hedefleri ve yeteneklerini göz önünde bulundurması gerektiğini altını çizen Vali Güvençer, MCBÜ’nün Türk üniversiteleri arasında önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi ve tanıtım stantları gezildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu