Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.07.2011 17:12

MANİSA Belediyesi’nin 2011 yılı projeleri arasında yer alan Malta Parkı’ndaki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Futbol sahası ve idari binasının tamamlandığı çalışmalarda ince işlere sıranın geldiğini belirten Başkan Ergün, Temmuz-Ağustos döneminde bu bölgenin açılışını yaparak, bu alanı Manisa’ya kazandırmak istediklerini ifade etti.

Temeli 2010 yılının Aralık ayı son haftasında atılan ve Manisa Belediyesi’nin 2011 yılı projeleri arasında yer alan Malta Parkı’nda, çalışmalarda son aşamaya gelindi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar ve Azmi Açıkdil ile birlikte Malta Parkı’ndaki çalışmaları inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar ile ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, futbol sahası, soyunma odaları ve idari binanın tamamlandığı Malta Parkı’nda sıranın ince işlere geldiğini söyledi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Manisa’nın çok güzel bir spor tesisine kavuşacağına inandığını belirten Başkan Ergün, Temmuz sonu Ağustos başı gibi bir süreçte söz konusu alanın açılışını yaparak, Manisa’ya kazandırmak niyetinde olduklarını dile getirdi.

Tinerci Yuvasından Spor Merkezine

Malta Parkı’nın 270 iş günü süresi ile Aralık ayında temelinin atıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Malta Parkı, 9 bin 993 metrekare alanı kapsayacak. İçindeki 940 metrekarelik alanda kafeterya, 190 metrekarelik alanda spor tesisi, 1932 metrekarelik alanda çim saha ve 355 metrekarelik çift taraflı yol ve tretuvar düzenlemesi yapılacak. Yani, spor da olacak, eğlence de olacak, boş vakitleri değerlendirecek sosyal aktivite alanları da olacak. Manisalılar burada nefes alacak, spor yapacak, futbol oynayacak” dedi. Çalışmanın yapıldığı alanda daha önce tinercilerin cirit attığı yönünde sürekli bölge sakinlerinden şikâyetler aldıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, “Bu tinerci yuvasına dönmüş alanı spor merkezi ve sosyal alan olarak Manisa’ya kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu