Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.05.2013 17:20

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun bu yıl 6.’sını düzenlediği Liseler Arası Tiyatro Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi’nin 4 ödül birden aldığı törende, çeşitli okullara toplam 12 dalda ödül verildi.

Tiyatro sanatına genç yetenekleri kazandırmak ve öğrencilerin yeteneklerini sergilemelerine fırsat vermek amacıyla Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından 6 yıldır devam eden Liseler Arası Tiyatro Festivali’nin ödül töreni gerçekleştirildi. 6-24 Mayıs tarihleri arasında, Manisa il genelinde 14 okulun oyunlarıyla katıldığı festivalin ödül töreni, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda yapıldı. Ödül törenine Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu ve Tamer Çipiloğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Reşat Palaz ve Mehmet Alp, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müzik Topluluğu’nun şarkılarıyla renklenen törenin açılış konuşmasını Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz yaptı. Festivale katılımlarından dolayı öğrencileri ve öğretmenleri kutlayan Şengöz, jürinin ödülleri vermekte zorlandığını, ödül alan ve almayan tüm tiyatro severlere teşekkür etti.

İsmet İnönü K.M.L Ödülleri Topladı

Jüri üyeliğini, Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, Nurhan Palaz, Dilek Sahan ve Hakan Özşanlı’nın yaptığı yarışmada Yedi Kocalı Hürmüz oyunuyla İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi; En İyi Dekor, En İyi Kostüm, En İyi Yönetmen ve En İyi Oyun ödülüne layık görüldü. Umut Vadeden Bayan Oyuncu dalında ‘Töre’ oyunuyla Turgutlu İnci Üzmez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Gülistan Yapıcı, Umut Vadeden Erkek Oyuncu dalında ‘Godot’yu Beklerken’ oyunuyla Turgutlu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Akman, En İyi Bayan Oyuncu dalında Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Şule Eylem Günhan, En İyi Erkek Oyuncu dalında Manisa Lisesi’nden Mehmet Nuri ödüle layık görülürken, Manisa Lisesi ‘Medine’ ile En İyi 2. Oyun, Mehmet Akif Ersoy Lisesi ‘Dokuz Canlı’ ile En İyi 3. Oyun ödülünü kazandı. Törende ayrıca Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına jüri üyelerine plaket takdim edildi. Ödülleri sahiplerine veren Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu ile Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu ve Tamer Çipiloğlu, festivale katılan tüm tiyatro severleri kutladı. Başkan Vekili Köroğlu yaptığı konuşmada, “Büyük Türk Milleti’nin geleceği olan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün sanata ve sanatçıya verdiği önem çerçevesinde sanatsal faaliyetlerimize devam ediyoruz. Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz ve ekibi başta olmak üzere, bugün bu güzel coşkuyu yaşatan herkesi kutluyorum.” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu