Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.06.2013 17:34

8. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri çerçevesinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen Atık Pil Toplama Yarışması’nın ödül töreni gerçekleştirildi. Tören öncesi ‘Çevki Geri Dönüşüm Yolunda’ adlı müzikli çocuk oyunu sahnelenirken, yarışmanın galibi 10 Ekim İlkokulu oldu.

Manisa Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 8.’si gerçekleştirilen Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri çerçevesinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen Atık Pil Yarışması’nın ödül töreni Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Ödül törenine Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Temizlik İşleri Müdürü Haşim Elmalı ile ile birlikte ödül kazanan okulların idarecileri ve öğrencileri katıldı. Ödül töreninin öncesinde Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından ‘Çevki Geri Dönüşüm Yolunda’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Geri dönüşümün eğlenceli bir dille anlatıldığı oyun, törene katılan öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı. Oyun sonunda Başkan Vekili Ziya Elmalı oyuncuları tebrik ederek, “Bugün bu güzel oyundan her şeyin çöp olmadığını, dünyayı kirletmememiz gerektiğini öğrendik. Bir Kızılderili atasözü der ki ‘Biz dünyayı çocuklardan ödünç aldık.’ Bu anlamda çöp diye bildiğimiz kartonların, pet ve cam şişelerin toprağa ve suya karışmadan tekrar kullanılabilir hale getirilebileceğini unutmayarak, hep sizler hem de bizler çocuklarımıza güzel bir dünya bırakmalıyız.” dedi. Elmalı ve Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu ile birlikte oyunculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Binlerce Öğrenci Birbiriyle Yarıştı

Törende Manisa Belediyesi’nin İlköğretim okulları arasında düzenlediği Atık Pil Toplama Yarışması’nda ilk 5’e giren okullar açıklandı. Topladığı en yüksek atık pil ile yarışmanın 1.’si 10 Ekim İlkokulu, 2.’si Üçpınar Yıldız Hanım İlköğretim Okulu, 3.’sü İstiklal İlköğretim Okulu, 4.’sü Çağatay Uluçay İlköğretim, 5.’si ise Şehzadeler İlköğretim Okulu oldu. Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı, Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu ile birlikte yarışmada dereceye giren okullara ödüllerini takdim etti. Yarışma kapsamında 58.449 öğrenciye ulaşılarak, toplamda 125.645 kilogram atık pilin toplandığı belirtildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu