Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.10.2013 12:29

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli’yi konuk etti. Prof. Dr. Pakdemirli ziyarette hayata geçirdikleri Teknopark projesiyle ilgili olarak Başkan Ergün’e bilgi verdi.

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarete CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Özkaya ile birlikte Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nurşen Saklakoğlu’da katıldı. Prof. Dr. Pakdemirli Manisa’da hayata geçirdikleri Teknopark projesiyle ilgili olarak Başkan Ergün’e bilgi verdi. Proje ile ilgili kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde olduklarının altını çizen Rektör Pakdemirli, Teknopark’ın üniversite-sanayi işbirliğine büyük katkı sağlayacağının altını çizerek, “Bu konularla ilgili Belediye Başkanımızın da görüşlerini almaya ve proje hakkında bilgi vermeye geldik. Teknoparkı üniversitemizin önemli bir parçası olarak görüyoruz” diye konuştu. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise CBÜ Rektörü Prof. Dr. Pakdemirli ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Ergün Teknopark projesini takip ettiklerini ifade ederek, projenin ayrıntıları hakkında Rektör Pakdemirli’den bilgi alacaklarını söyledi. Manisa Belediyesi olarak Teknopark projesini desteklediklerini belirten Başkan Ergün, projenin Manisa için önemli olduğuna vurgu yaptı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu