Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.10.2013 14:01

MANİSA Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Yıldırım Öcek Tiyatrosu’nun “Kim Öle, Kim Kala” adlı oyununu Manisalı tiyatro severlerle buluşturdu. Usta oyuncuların yer aldığı iki perdelik komedi oyunu izleyicilerden tam not alırken, oyundan elde edilen gelir Gönülden Gönüle Derneği’ne aktarıldı.

Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu, Yıldırım Öcek Tiyatrosu’nun “Kim Öle, Kim Kala” adlı oyununa ev sahipliği yaptı. Tiyatro oyununa Belediyesi Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil’in eşi İnci Açıkdil, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu ile tiyatro sever Manisalılar katıldı. Usta tiyatrocu Yıldırım Öcek’in yönetip aynı zamanda rol aldığı, aynı evi paylaşan, huysuz, ihtiyar, cimri bir baba ile yaşı ilerlemiş oğlunun kişilik çatışmasını anlatan bir komedide, Oğuz Oktay, Merih Fırat, Tolga Öz, Zuhal Öztürk, Yavuz Ketenci, Ali Güren, Hamza Yapıcı ve Zülfikar Yazgaç gibi Türk tiyatrosunun değerli oyuncuları performanslarıyla büyük beğeni topladı. Oyuncu Öcek, oyun esnasında Manşet Gazetesi Muhabiri Cüneyt Hasçelik’i sahneye davet ederek kendisini oyuna dahil ederken, gösterdiği performans için kendisine teşekkür etti. İzleyenleri kahkahaya boğan oyunun sonunda oyuncular ayakta alkışlandı. Sahneye çıkan Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisalılar’a keyifli bir akşam yaşattıkları için oyuncuları tek tek tebrik etti ve kendilerine çiçek takdim etti.

Usta Oyuncudan Manisa Belediyesi’ne Övgü

Oyun sonunda yaptığı konuşmayla Manisa Belediyesi’nden övgüyle söz eden usta oyuncu Yıldırım Öcek, öncelikle kendilerini Manisalı tiyatro severlerle buluşturdukları için Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Yıllar önce aynı salonda sahne aldıkları Lale Salonu’nun oldukça modern ve ihtiyaçlara karşılık verir şekilde yenilenmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Öcek, “Ülkemizde tiyatroya ve oyunculara verilen değer ortadayken, Manisa Belediyesi’ni bu anlamdaki ilgisinden dolayı kutluyorum. Bizler yıllar önce Manisa’ya gelmiş ve aynı sahnede sizlerle buluşmuştuk. Şimdi görüyoruz ki salon gerçekten modern bir şekilde dizayn edilmiş. Biz oyuncuların sanatını rahat bir şekilde icra etmesine olanak verilmiş. Bu güzellikleri ve bu ilgiyi görüp mutlu olmamak, sanatımız adına umutlanmamak elde değil. Aynı zamanda her ay özel tiyatro oyunlarının gelirlerini kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarına aktardıkları için de Manisa Belediyesi’ni bir kez daha tebrik ediyorum” dedi. Gönülden Gönüle Derneği Başkanı Burhan Kurtoğlu, tiyatro oyunundan elde edilen gelirin yardıma muhtaç insanlara ulaşacağının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, oyuncuları ve oyunu izlemeye gelen sanat severlere teşekkür etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu