Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.10.2013 20:02

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hafta sonu programında çarşı turu düzenledi. Vatandaşlarla sohbet eden, çocuklara harçlık dağıtan ve esnafa ‘hayırlı işler’ dileyen Başkan Ergün’e Manisalılar büyük ilgi gösterdi. Ergün ile hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar, hizmetleri nedeniyle de teşekkür etti.

Hafta sonu çarşı gezisi düzenleyen Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu ve Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün eşlik etti. Sakarya Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nden çarşı gezisini başlatan Başkan Ergün, yüzlerce vatandaşla selamlaştı, esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundu. Her hafta düzenli olarak mahalle ziyaretleri gerçekleştiren ve halkla iç içe olan Başkan Ergün, programını hafta sonu da devam ettirerek, kent merkezinde vakit geçirdi. Ergün, çarşı turunda vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara harçlık dağıttı ve esnafa ‘hayırlı işler’ diledi. Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

Kentimizin çehresini değiştirdik

Başkan Ergün’ü halkla iç içe görmekten memnun olduklarını ifade eden esnaflar ve vatandaşlar, “Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz. Manisa değişiyor ve güzelleşiyor. Belediye Başkanımızın bu gelişimdeki katkısını görüyor kendisini destekliyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz” dediler. Gittiği yerlerde vatandaşların hatırını sorup, sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Ergün, “Bizler Allah’ın izni, halkımızın teveccühü ile bu göreve geldik. 4,5 yıldır yaptığımız hizmetlerle şehrimizin çok önemli sorunlarını çözüme kavuşturarak, kentimizin çehresini değiştirmeye çalıştık. Çok büyük projelere imza attık. İnşallah bundan sonrada halkımızın layık olduğu en güzel hizmetleri gerçekleştirerek, Manisa’mızı daha modern bir şehir yapmanın gayretinde içerisinde olacağız” diye konuştu.

Ayni Ali’de çay molası

Yaklaşık 5 kilometrelik çarşı turunun sonrasında Başkan Ergün ve beraberindekiler, Ayni Ali Çay Bahçesi’nde çay molası verdi. Burada İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar ile karşılaşan Başkan Ergün, kendileriyle el sıkıştı, bir süre sohbet etti. Çay molasının ardından Başkan Ergün, çarşı turunu sürdürdü. Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçını takip etmek üzere kente dışarıdan gelen vatandaşlar da, araçlarını durdurarak Başkan Ergün’ü selamladı ve Manisa’ya bambaşka bir görüntü kazandırdığı için teşekkür etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu