Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.03.2014 15:29

MANİSA Belediyesi Haydar Bayçın Çocuk Kütüphanesi ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi okul öncesi gurubu öğrencileri, Çanakkele Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu ziyaret etti. Ziyarette Ulu Önder Mustafa Kemal’in dev tablosu önünde hatıra fotoğrafı çektiren minikler, yeni öğrendikleri İstiklal Marşı’nı gururla okudu.

MANİSA Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve ziyaretçi akınına uğrayan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, bu kez minik öğrencileri ağırladı. Haydar Bayçın Çocuk Kütüphanesi ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin okul öncesi gurubu öğrencileri, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyarette, merkez sorumluları tarafından bilgilendirildiler. Diaromaları dikkatle inceleyen minikler, merkez sorumlusu Özge Topaçoğlu ve öğretmenleri eşliğinde gittikleri Çanakkale Şehitleri Anıtı’nda özellikle Ulu Önder Mustafa Kemal’in dev tablolarına hayran kaldılar. Bol bol hatıra fotoğrafları çektirerek gezilerini ölümsüzleştiren öğrenciler, yeni öğrendikleri İstiklal Marşı’nı okumanın da gururunu yaşadılar.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu