Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.11.2021 10:20

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığının il genelinde mahalle muhtarlarına ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye bağlı Çömlekçi, Çamköy, Yunuslar, Hıroğlu, Beyler ve Ayanlar mahalle muhtarları ziyaret edilerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamları ve hediyeleri iletildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, mahalle muhtarları ziyaretlerine Gölmarmara ilçesiyle devam etti. Daire Başkanlığı heyeti, ilçeye bağlı Çömlekçi Mahallesi Muhtarı Ali Yavuzer, Çamköy Mahallesi Muhtarı İsmail Güner, Yunuslar Mahallesi Muhtarı Süleyman Tosun, Hıroğlu Mahallesi Muhtarı Cengiz Üstündağ, Beyler Mahallesi Muhtarı Himmet Özbay ve Ayanlar Mahallesi Muhtarı Ali Ekren’i mahallelerinde ziyaret ederek, yapılan hizmetleri ve muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini görüştü. Büyükşehir ekiplerini ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden mahalle muhtarları da yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ve selamlarını ilettiler. Muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Büyükşehir heyeti, Başkan Ergün’ün gönderdiği hediyeleri de takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu