Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.09.2022 13:53

Daha sağlıklı altyapı ağları oluşturmak için yoğun mesai harcayan MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Kasar Mahallesinde bin 200 metrelik içme suyu hattı döşeme çalışmasına başladı.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı yatırımlarla kırsal mahallelerin refah seviyesini yükseltiyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında Köprübaşı’nın Kasar Mahallesi de değişimi yaşıyor. Mahallede bin 200 metre içme suyu hattı sağlıklı bir yapıya kavuşturuluyor. Altyapı çalışmalarının ardından Kasar da 7 bin metrekare de kilit parke taş döşeme işi yapılacak. Çalışmalar devam ederken Yatırım ve İnşaat Dairesi Mühendisleri de devam eden üstyapı işlerinin takibini yaptı. Çalışmayı Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Enver Çetin de yerinde inceledi.

 

“Cengiz Başkana mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum”

Mahalle Muhtarı İbrahim Kırılmış, “Devamlı arıza yaşana eskimiş borularımızın yenileriyle değiştirilmesi bizleri memnun ediyor. Bu işte emeği geçen herkese, özellikle Cengiz Başkana mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu