Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.06.2023 10:06

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5 Haziran Dünya Çevre Günü Şenlikleri kapsamında etkinlikler aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Atatürk Kent Parkı’nda ‘Çevre İçin Çal’ etkinlikleri düzenlenirken, yine Atatürk Kent Parkı’nda ‘Geri Dönüşüm Uçurtma Şenliği’ gerçekleştirildi. 7’den 77’ye herkes uçurtmalarıyla Atatürk Kent Parkı’na akın ederken, havada süzülen uçurtmalar renkli görüntüler oluşturdu. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı 5 Haziran Dünya Çevre Günü Şenlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda kentin dört bir yanında çeşitli programlar düzenlenirken, etkinliklerle doğayı koruma mesajları veriliyor. Etkinlikler doğrultusunda 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Atatürk Kent Parkı’nda  ‘Çevre İçin Çal’ konserleri gerçekleştirildi. Ayrıca ‘Geri Dönüşüm Uçurtma Şenliği’ de 7’den 77’ye tüm Manisalıları Atatürk Kent Parkı’nda buluşturdu. Programları Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe, MASMEK Kurs Planlama Sorumlusu Ahmet Kaplan, Şube Müdürleri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı. Geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları uçurtmalarla Atatürk Kent Parkı’na akın eden Manisalılar, gökyüzünde renkli görüntüler oluşturdu. Uçurtmalarını havalandırmak için mücadele eden çocukların neşesi de görülmeye değerdi. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu