Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.09.2011 16:43

MANİSA Belediyesi’nin Spil Mahallesi’nde çocuklar için kurduğu oyun grubu, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verilerek, kullanılamaz hale getirildi. Salıncaklarından bazılarının da söküldüğü oyun parkında inceleme yapan zabıta ekipleri, olay yerinde tutanak tuttu.

Spil Mahallesi’nde Manisa Belediyesi’nin çocuklar için yaptığı oyun parkında bulunan oyun grupları, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yakılarak, kullanılamaz hale getirildi. Saat 14.00 sularında parkta çıkarıldığı tahmin edilen yangın, Manisa Belediyesi İtfaiyesi tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Çıkarılan yangının yanı sıra oyun parkındaki salıncakların da iki tanesinin yerinden söküldüğü parkta, inceleme yapan Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde tutanak tuttu. Yangını çıkaranlarla ilgili çalışma başlatıldığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Oyun grubunun yenilenerek, yeniden çocukların kullanımına kazandırılacağını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, oyun parkını ateşe verenlerin vatan hainliği yaptığını ve yapılanın, o bölgedeki çocukları cezalandırmaktan başka bir şey olmadığını vurguladı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu