Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.09.2011 17:17

MANİSA’da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi. Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam ederken, askerlerle aynı saflarda duran gaziler büyük gurur yaşadı. Törene Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil de katıldı.

Atatürk’e ‘Gazi’ unvanının verilişinin 90. yıldönümü dolayısıyla kutlanan Gaziler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Vali Halil İbrahim Daşöz, Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi Başkanı Hasan Doğru, Türkiye Harp Malulü Gazileri, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ümit Taydaş, dernek üyesi gaziler, askeri ve sivil erkan ile birlikte vatandaşlar katıldı. Gaziler Günü Anma Töreni Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı.

Gaziler Onurlandırıldı

Daha sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol üyeleri, Muharip Gaziler ile Türkiye Harp Malulü Gazileri, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneklerini ziyaret etti. Kutlama programı, Manisa Öğretmenevi’nde düzenlenen gazilere devlet övünç madalyası takdim töreni ile devam etti. Burada Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Doğru ve Vali Halil İbrahim Daşöz, birer konuşma yaptı. Gaziliğin Türk milleti tarafından şerefli ve kutsal olarak kabul edilen bir unvan olduğunun altını çizen Vali Daşöz, “Gaziler Günü bu aziz vatana canını adayan kahramanların günüdür. Sizler en büyük gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşayan temsilcilerisiniz. Sizler, şehitlerimiz ile birlikte Cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarısınız. Şehit ve gaziler toprağı vatan, insanı ulus yapan değerlerdir” dedi. Konuşmaların ardından gazilere devlet övünç madalyaları takdim edildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu