Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.09.2011 09:34

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Puşkin Belediye Başkanı Nikolay Yakovlaevich’in davetlisi olarak Rusya’ya gitti. St. Petersburg yerel makamı olan Puşkin Belediyesi’nin çalışmalarını inceleyen ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Manisa Belediyesi heyeti, çeşitli temaslarda da bulundu.

Trakyalılar Vakfı’nın organize ettiği 23 Eylül 2011 tarihinde gerçekleşen Puşkin Belediyesi’nin çalışmalarını inceleme ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunma amaçlı yapılan geziye Manisa Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Palabıyık, Ömer Bingöl, Sezai Gürcan, Hüseyin Köroğlu, Mazlum Yüzgider, Hüseyin Alp, Engin Kümüştekin, Can Mercül, Yasin Demir, Abdullah Ata, Nazif Sümer ve Münir Çelik katıldı. Trakyalılar Vakfı Genel Başkanı ve Merkez Valisi Ayhan Çevik de, Manisa Belediyesi heyetine öncülük etti. Manisa heyeti St. Petersburg’un turistik yerleri olan Hermitaj Müzesi, Neva Nehri ve Marsova Meydanı’nı gezdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mesir Festivali’ne Davet

Daha sonra Manisa Belediyesi heyeti, Puşkin Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Puşkin Belediye Başkanı Nikolay Yakovlaevich, Manisalılara Puşkin Belediyesi ve kentleri ile ilgili bir sunum yaptı. Yakovlaevich’e Manisa ile ilgili bilgi veren Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın 471 yıldır devam eden Mesir Festivali etkinliklerini anlattı, 2012 yılı Mart ayında 472.’sini düzenleyecekleri etkinliklere Puşkin Belediyesi’ni de davet etti. Manisa’nın ayrıca Şehzadeler Kenti olma özelliği de taşıdığını anlatan Başkan Ergün, Osmanlı Devleti’ne ciddi hizmetler vermiş önemli padişahların bu kentten yetiştiğini belirtti. Daha sonra Başkan Ergün, Yakovlaevich’e üzerinde Manisa’da yetişmiş padişahların resimlerinin yer aldığı bir şilt hediye etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu