Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.09.2011 17:12

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, İtfaiye Haftası olması nedeniyle Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Ergün, “Manisa Belediyesi’nin itfaiye grubu, takdire şayan bir çalışma içerisinde ve zamanlama açısından çok kısa sürede yangın mahalline ulaşarak, daha önemli facialara ve üzülmelere imkân vermeden bu görevi ifa ediyor” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün İtfaiye Müdürlüğü ziyaretine, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Sedat Cesurol, Funda Solak ve birim müdürleri de eşlik etti. İtfaiye Müdürü Ali Gül, Başkan Ergün’ü kapıda karşılayarak, çiçek takdim etti. Ziyarette konuşan İtfaiye Müdürü Ali Gül, “300 yıllık bir geçmişe sahip itfaiye teşkilatımızın her yıl olduğu gibi, bu yıl da İtfaiye Haftası’nı kutluyoruz. Bizlere destek veren Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, geçmiş belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın can ve mal güvenliğini korumaya yönelik teşkilat olan itfaiye, günün 24 saatinde aksatmadan hizmetleri yürütmektedir. Belediyemizin olmazsa olmaz birimlerinden bir tanesi, her birime ulaşabilen itfaiyedir. Şuanda 85 personel, 20 araç, kurtarma ekipmanlarıyla beraber iki grup ve merkez olmak üzere 3 binamızda günün 24 saati hizmet vermekteyiz. Bu dönemde Sayın Belediye Başkanımızın destekleriyle ilk defa müdürlüğümüze 6 adet araç kazandırıldı. Yaptığımız görüşmelerde 2-3 tane daha araç gündeme alındı. İnşallah bunu da 2012 yılında gerçekleştireceğiz. Personel takviyesiyle beraber daha güçlü, daha verimli hizmetler vermek için Sayın Belediye Başkanımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

Yaptığınız Görev Çok Kutsal

Gül’ün ardından söz alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Yaptığınız görev çok kutsal bir görev. Belediye birimleri içerisinde kesintisiz 24 saat görev yapan en önemli birimlerden bir tanesisiniz. Geldiğimiz ilk yıl içerisinde yapmış olduğumuz tespitler neticesinde, araç eksikliği konusunda bana iletilen talepler oldu. İtfaiye Müdürümüz 4 tane beklerken biz 6 araç alarak, bu taleplerini yerine getirdik. Bugün görüyorum ki, Manisa Belediyesi İtfaiye grubu araç ve ekipmanıyla eksiksiz hizmet veriyor. Tabi büyüyen ve gelişen şehirde eksik araç ve ekipman bırakmamak adına 2012 yılı içinde 2 tane daha öncü araç alma niyetindeyiz” dedi.

İstatistikler Özverinizi Kanıtlıyor

Manisa’da 10 gün önce meydana gelen çöp yangınıyla ilgili konuşan Başkan Ergün, “Manisa’da çıkan çöp yangınıyla ilgili göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı, öncelikle sizlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bana ulaşan raporlar doğrultusundaki istatistiklerde, Manisa Belediyesi’nin itfaiye grubu, takdire şayan bir çalışma içerisinde ve zamanlama açısından çok kısa sürede yangın mahalline ulaşarak, daha önemli facialara ve üzülmelere imkan vermeden bu görevi ifa ediyor. İçinde bulunduğumuz İtfaiye Haftası sebebiyle bugün bir araya geldik. Haftanızı kutluyor, nice haftalarda hep birlikte olmayı diliyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu