Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.10.2011 10:43

MANİSA Belediyesi’nin, Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi ile ilgili Anıtlar Kurulu’ndan izin ve İller Bankası’ndan gerekli onayı almasının ardından 7 Ekim tarihinde ihaleye çıkacağı belirtildi. Konu ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 7 Ekim’deki ihale sürecinin tamamlanmasının ardından gerekli prosedürün geçilmesiyle birlikte, bölgede hızla çalışma başlatacaklarını ifade etti.

Cumhuriyet Meydanı Kentsel Tasarım Uygulama Projesi Yapım İşi ile ilgili ihalenin 7 Ekim Cuma günü, saat 10.00’da Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirileceği belirtildi. Manisa Belediyesi olarak açıkladıkları 2011 yılı projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi ile ilgili ihale sürecinin ardından bir bekleme süresine geçileceğini, bu sürenin tamamlanmasıyla birlikte çalışmaların hızla başlayacağını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Anıtlar Kurulu ve İller Bankası’ndan beklediğimiz onayları aldıktan sonra hemen ihaleye çıktık. 7 Ekim Cuma günü de söz konusu ihaleyi gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet Meydanı’nı Manisa’mıza yakışır bir meydan haline getireceğiz” dedi.

İnsanımız Meydanda Rahatça Vakit Geçirecek

Göreve geldiklerinde Cumhuriyet Meydanı’nda ciddi sorunlar olduğunu gördüklerini hatırlatan Başkan Ergün, “Büyük bir sorun olarak önümüzde bulduğumuz meseleyi kökten çözmek için otoparkın üst yalıtımını yeniden yapacağız sonrasında kente sürprizlerle dolu yepyeni bir meydan inşa edeceğiz. Kentler meydanlarıyla anılır. Manisa’nın Cumhuriyet Meydanı da adına yakışır bir güzelliğe kavuşacak. İnsanımız rahatça vakit geçirebilecek, ayrıca vakit geçirirken müzik ve su gösterileriyle keyifli anlar yaşayacak. Yaklaşık 6 bin metrekare’lik alanda düzenleme yapılacak olup meydanın Hükümet Binası cephesinde 2 adet gösteri havuzu, Fatih Nikâh Salonu cephesinde su perdesi, alan içerisinde oturma bankları ve ışıklı yollarla yeni görünümüne kavuşacak” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu