Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.07.2015 13:16

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula ilçe ziyaretinde sözünü verdiği Mehmet Akif Ersoy Caddesi yol yapım çalışmaları sona yaklaştı. 200 metrelik kısmın tamamlanmasıyla birlikte 15 bin metrekarelik parke taşı döşenmiş olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile yapılan Mehmet Akif Ersoy Caddesi yol yapım çalışmalarında sona hızla yaklaşılıyor. Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu ile Süleyman Şah Camisi arasında kalan kısmın tamamlanmasına sayılı günler kaldı. Leblebiciler sitesi kısmında yol yapım çalışmalarına hızla devam edilen yolun, 200 metrelik bir kısmı kaldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula ilçe ziyaretinde bu yolun yapılmasıyla ilgili söz verdiğini belirterek, verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Ergün, “Bu yaz sezonu Kula için yol ve altyapı çalışmalarının doruğa çıktığı bir dönem olacak. Sadece Mehmet Akif Ersoy Caddesinde 15 bin metrekarenin üzerinde kilit parke taş döşemesi ve kaldırım çalışması yapıldı. Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yol yapım çalışmaları tamamlandığında bağlantı yollarıyla birlikte 25 bin metrekarenin üzerinde kilit parke taşı döşemiş olacağız” dedi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da Kula'nın çeşitli noktalarında da kilit parke taş döşeme işinin devam ettiğini belirterek, “Kula'nın yüzü değişmeye ve gelişmeye devam edecektir. Memleketimize ve Kulalı hemşehrilerime şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu