16.08.2015 20:53

Bingöl’de yol kapatan PKK’lı gruba müdahale etmeye giden güvenlik güçlerine düzenlenen mayınlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Haşim Dirik, Sarıgöl’de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Dirik’e Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.

Bingöl’de yol kapatan PKK güçlerine müdahale etmeye giden güvenlik güçlerine düzenlenen mayınlı saldırı sonucu Uzman Çavuş Haşim Dirik hayatını kaybetti. Dirik, son yolculuğuna Sarıgöl ilçesi Siteler Camii’nde uğurlandı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Milletvekilleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP İlçe Teşkilatları, Uzman Çavuş Haşim Dirik’in ailesi ve sevenleri katıldı. İl müftüsü Sinan Cihan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Uzman Çavuş Haşim Dirik gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.