Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.08.2015 11:43

MANİSA’nın Gölmarmara ilçesinde meydana gelen elim trafik kazası 15 tarım işçisinin hayatını kaybettiği, 1 işçinin de yaralandığı kazanın ardından yaraları sarma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi, kazada hayatını kaybeden 15 vatandaşın aileleriyle yaralanan işçinin hesabına toplam 160 bin lira tutarında maddi yardımda bulundu. Ayrıca Çökelek Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle içerisinde tüm yolların kilit parke taşı ile kaplanması için yaklaşık 20 bin metre taş döşeme işinin yapılması, mahalle mezarlığının bakım ve onarımının yapılması ve hayatını kaybeden ailelerin çocuklarının Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği tüm kurslardan ücretsiz olarak faydalanmasının sağlanacağı da belirtildi.

Gölmarmara ilçesi sınırlarında meydana gelen trafik kazası sonucu Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahallesi’nde yaşayan 15 tarım işçisi hayatını kaybetmiş ve 1 vatandaş da yaralanmıştı. Çökelek Mahallesi’nin yaralarını sarmak için harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Meclis kararıyla, Çökelek Mahallesi’ne ve hayatını kaybedenler ile yaralı olan vatandaşların ailelerine destek olmak amacıyla yaşamını yitiren 15 vatandaşı ve yaralı olan bir vatandaşa olmak üzere toplam 160 bin lira tutarında nakdi yardım desteği sağladı. Bunun yanı sıra yine Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Çökelek Mahallesi içerisinde tüm yolların kilit parke taşı ile kaplanması için yaklaşık 20 bin metre taş döşeme işinin yapılacağı, Çökelek Mahallesi mezarlığının bakım ve onarımının ivedilikle yapılacağı ve hayatını kaybeden ailelerin çocuklarının Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu tüm kurslardan ücretsiz olarak faydalanmasının sağlanacağı belirtildi.

Başkan Ergün kazada hayatını kaybedenleri andı

Elim kazada hayatını kaybeden 15 vatandaşa bir kez daha Allah’tan rahmet dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Elim kazada yaşamını yitiren vatandaşlarımızın ailelerinin acılarını bir nebze de olsa azaltmak için Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli çalışmayı yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Meclisimizde çıkardığımız kararla hayatını kaybeden 15 vatandaşımızın ailesine ve yaralanan 1 vatandaşımızın hesaplarına 160 bin lira tutarında maddi destek sağladık. Kazada hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı ve sabır diliyorum” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu