23.02.2016 16:48

Gördesli Muhtarlar, ilçedeki sorunları konuşmak üzere bir araya geldi. Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinasyon Şube Müdürü Ömer Duran da katılarak yapımı devam eden ve 2016 yılı içerisinde yapılacak projeleri anlattı.

Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinasyon Şube Müdürlüğü, Gördes Muhtarlar Derneği Başkanı Kerim Çakır tarafından organize edilen bilgilendirme toplantısına katıldı. Koordinasyon Şube Müdürü Ömer Duran, muhtarlarla görüş alışverişinde bulunarak ilçeye en iyi hizmeti ulaştırmak için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Toplantıda ayrıca Gördes Belediyesi Muhtarlar İşleri Müdürü Mustafa Güven, PTT Müdürü Mehmet Sara ve 64 muhtar hazır bulundu.

Muhtarların 24 saat görev başında olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Gördes Muhtarlar Derneği Başkanı Kerim Çakır, şunları söyledi: “Siz değerli muhtarlarımızın, şahsınız adına hiçbir siyasi düşünceyi arkanıza almaksızın bütün kesimlerden oy aldığınızı biliyorum. Bizler, o halkın gönlüne taht kurmuş insanlarız. Devletin 5’inci adamı olarak devlet çalışanları gibi sosyal güvence istiyoruz. Diğer yandan ofis kiraları ve diğer masraflar bizlere ağır geliyor. Bunları sizden daha iyi bilen yoktur. Hiçbir zaman siyaset yapmadık ancak bizler seçilmiş insanlarsak devletle halk arasında en birinci köprüyüz”

Şube Müdürü Duran’ın projeler ile ilgili sunumunun ardından toplantıya katılan muhtarlar, “Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemizde yürüttüğü ve yapacağı projeler hakkında hem bilgi aldık hem de fikirlerimizi söyledik. İlçemizde yaptıkları sosyal yardımlar, mahallelinin yüzünü güldürüyor. Gıda bankası, MABEM gibi sosyal belediyecilik hizmetleri, ilçemizde dar gelirlinin umudu oldu. Çalışmalarından dolayı başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Muhtarlar, toplantının devamında Gördes ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini konuştu.