Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.05.2011 19:06

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sosyal Güvenlik Haftası olması nedeniyle, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Saffet Dinç, müdür yardımcıları ve sosyal güvenlik müfettişlerini makamında ağırladı. Ziyarette SGK İl Müdürü Saffet Dinç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çiçek ve SGK plaketi takdim etti. Türkiye genelinde olduğu gibi Manisa’da da Sosyal Güvenlik Haftası kutlamalarına başlanıldığını belirten Dinç, “Yeni yasa ile getirilen ve toplumumuzun tüm bireylerinin öğrenmesi elzem olan hususlarla ilgili olarak her yıl 16 Mayıs tarihini kapsayan hafta Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır. İl Müdürlüğü olarak bizler de bu haftanın amacına uygun olarak vatandaşlarımızın sosyal güvenlik kültürü ile bilinçlenmesi açısından çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz” dedi.

6 bin 133 Kişi Borcunu Yapılandırdı

Ziyaretlerinden dolayı SGK İl Müdürü Saffet Dinç ve beraberindekilere teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, bir ülkenin kalkınmış ve müreffeh olmasının unsurlarından birisinin de sağlam bir sosyal güvenlik sistemine sahip olması olduğuna dikkati çekti. Ziyarette ayrıca Resmi Gazete’de 25.02.2011 tarihinde yayımlanan 6111 sayılı, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanun ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şu ana kadar 6 bin 133 vatandaşın borç yapılandırması için Manisa Belediyesi’ne başvurduğunu, bunun 3 milyon 792 bin 515 TL’lik gelir olduğunu kaydetti. SGK İl Müdürü Saffet Dinç de, borç yapılandırması ile ilgili yoğunluk yaşadıklarını, bu nedenle hafta sonları da mesai yaptıklarını aktardı.

Büyükşehir Kararı Önceden Alınmalıydı

Basın mensuplarının Başbakan Erdoğan’ın Manisa’ya Büyükşehir sözü vermesi ile ilgili sorularını da yanıtlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kararın zamanının sorgulanması gerektiğine dikkat çekti. Başkan Ergün, “Büyükşehir kararı 2014 yılı değil de, 2012 başında uygulamaya geçseydi, o zaman daha doğru olurdu. Ancak Manisa adına karar sevindirici. Hayırlı olmasını diliyorum. Manisa büyükşehir olmaya hazır. Eğer olursa Turgutlu, Saruhanlı ve Muradiye de büyükşehir sınırları içerisine dahil olacaktır. Umarım hayırlısı olur” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu