11.02.2012 13:38

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu bu kez Mehmet Baydur’un yazdığı ‘Kamyon’ adlı oyunu, Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yönetmenliğinde sahneledi. Oyunun prömiyerine yoğun ilgi gösteren tiyatro severler, oyunculara tam not verdi.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu ‘Kamyon’un prömiyeri (ilk oyun) yapıldı. Oyuna Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan ve eşi, İl Jandarma Komutanı Vural Erol ve eşi, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Güzgülü ve eşi ile Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi katıldı. Mehmet Baydur’un kaleme aldığı, Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yönettiği ‘Kamyon’ adlı oyunda, araçları sapa bir yolda bozulunca yolda kalan dört kişi ile karşılaştıkları iki köylünün, köyünden kopanların ve gürültülü bir dünyaya kendi penceresinden gülümseyerek bakanların yalın hikayesi anlatıldı. Tiyatro severlerden tam not alan oyuncular, oyun sonunda ayakta alkışlandı. Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, kendilerine verdiği destek için Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Sahneye çıkarak oyuncuları kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da, Tayfun Şengöz nezdinde oyunculara çiçek takdim etti ve oyuncularla birlikte selam verdi. Kamyon adlı oyun, 17-18-24 ve 25 Şubat tarihlerinde saat 20:00’de Belediye Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenmeye devam edecek.