Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.06.2015 11:11

MANİSA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, 10. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında çelenk sunma töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Koruma Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım katılımcılara çeşitli hediyeler takdim etti.

10. Manisa Tarzan’ı ve Çevre Günleri etkinlileri kapsamında çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Çevre ve Koruma Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, TÜİK Bölge Müdürü Mehmet Akyol, Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan programda Çevre Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İlknur Korkut günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Çevre bilincinin önemine değinen Korkut, “Çevre bilincine sahip olmak temel insan haklarının eşitlik ve adalet ilkelerini içine alan çağdaş insan davranışlarının çerçevesini oluşturmaktadır. Çağdaş insanın çevre bilinci ise kendi içinde duyduğu bireysel sorumluluk duygusunu etrafındaki insanların da duyması için çaba göstermesi gerekmektedir. Unutmamalıyız ki biz doğayı koruduğumuz sürece doğa da bizi korur” dedi. Programda daha sonra çevre andı katılımcılar tarafından hep birlikte okundu.

Büyükşehir’den çocuklara hediye

10. Manisa Tarzan’ı ve Çevre Günleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Koruma Kontrol Dairesi Başkanlığınca törene katılan öğrencilere ve katılımcılara hediyeler verildi. Çevre bilincinin gelecek nesillere taşınmasının çok önemli olduğunu dile getiren Çevre ve Koruma Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım ile Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu katılımcılara geri dönüşüm torbası, ladin tohumu ve kitap hediye etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu