Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.08.2015 17:11

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında eski adıyla köy, yeni adıyla mahallelerde başlattığı boya badana çalışmaları ile mahalleler adeta ışıldıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri Şehzadeler ilçesi Tepecik Mahallesi’nde eskiyen, bakımsız kalan evlerin duvarlarına, kapıları ve pencereleri dahil olmak üzere dış yüzeylerinde çalışmalar yürüterek, mahalleye renk katıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni uygulamalarıyla belediyecilik hizmetlerinde çığır açıyor. Eski adıyla köy, Büyükşehir Belediyeciliği uygulaması kapsamında mahalleler, hiçbir ayrım gözetmeksizin evlerin kapıları, pencereleri, duvarları boya badana işleminden geçiyor. Diğer belediyeler ihtiyaç sahipleri ya da yaşlı vatandaşlara yönelik olarak bu uygulamayı yürütürken, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahalledeki tüm evlere bu hizmeti götürmesi vatandaşlardan da tam not aldı. Çalışmaların mahallelerini oldukça güzelleştirdiğini belirten mahalle sakinleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini sundu.

Vatandaşlar Hizmetten Memnun

Tepecik Mahalle Muhtarı Muammer Belirgen; Bu zamana kadar böyle bir hizmet görmemiştik. Çok hoşumuza gitti. Hayvan damları, evlerimiz, evlerin kapıları her yer bembeyaz oldu. Büyükşehir Belediyesi ile ilgili hizmetlere çok rahat şekilde ulaşıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.

Mehmet Timur; Ben sürekli köyde yaşamıyorum. Ara sıra köye gidip geliyorum. Fakat köye bu kez gelişimde Büyükşehir Belediyesi’nin ekiplerini gördüm. Boya badana yapıyorlardı. Hoşuma gitti. Yaşlı nüfus fazla. Herkes bu işleri yapamıyor. Güzel bir hizmet oldu.

Ömer Birek; Köyümüz çok değişti. Güzel bir hizmet oldu.

Halil İbrahim Şen; Büyükşehir’den ve Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan Allah razı olsun.Köyümüz değişti. Büyükşehir Belediyesi olunca boya badana gördük. Köyde güzel bir değişiklik oldu. Eski dönem Manisa Belediyesinden de 11 bin 500 metrekare taş almıştık.Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.

Mehmet Aydın; Güzel bir hizmet oldu. Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. İç turizme yönelik bir hizmet olduğunu düşünüyorum.

İbrahim Gelmen; Bizim için güzel bir hizmet oldu. 30 yıldır kapımız boyasızdı. Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. Köyün her yerine boya yapıyorlar.

Ahmet Timur; Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den Manisa Belediyesi iken 11 bin 500 metrekare taş almıştık. Şimdi bu boya badana hizmeti köyümüze çok güzel bir hizmet oldu. Köy meydanındaki ağaçlarımız dahi boyandı. Mezarlıklarımız temizleniyor.Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.

Selahattin Kaptı; Büyükşehir Belediyesinin bu hizmeti çok iyi oldu. Genç nüfus olarak 3-4 kişi kaldık. Ufak bir köyümüz var. Gençlerimiz hizmet olmadığı için Manisa’ya gidiyor. Bu işleri yapacak insan kalmadı. Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmeti bu işleri yaşlıların üzerinden aldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu