Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.08.2015 17:22

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler İlçesi Tepecik Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Güzgülü, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler İlçesi Tepecik Mahallesi’ni ziyaret etti. Cuma namazının ardından mahalle kahvesinde vatandaşlarla buluşan Güzgülü, burada vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Güzgülü, daha sonra Tepecik Mahalle Muhtarı Muammer Belirgen ve eski muhtar Halil İbrahim Şen ile bir araya geldi. Tepecik Mahalle Muhtarı Belirgen, Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Belirgen, “MASKİ tarafından kanalizasyon planlamasına alınan mahallelerden biri olduğumuz için teşekkür ediyoruz. Bu hizmetin kısa süre içerisinde mahallemize kazandırılmasını bekliyoruz. Bunun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle mezarlığımızın da temizlenmesi nedeniyle Tepecik Mahalle sakinleri adına memnuniyetimi ifade etmek istiyorum” dedi. Ziyaretin sonunda Güzgülü, Muhtar Belirgen’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına küçük bir hediye verdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu