20.08.2015 12:42

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinde bulunan 6 mahalleye su sağlayan ana hatta meydana gelen arızayı gidermek için dün akşam saatlerine kadar müdahalede bulundu. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, arızanın gece geç saatlere kadar devam eden çalışmalar sonucunda giderildiğini dile getirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Şehzadeler ilçesi sınırları içerisinde yer alan 6 mahalleye su sağlayan 800’lük ana su borusunda meydana gelen arızayı gidermek için gece geç saatlere kadar çalışma gerçekleştirdiler. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, “Adnan Menderes, Turgut Özal, Ahmet Bedevi, Nurlupınar, Kazım Karabekir Mahalleleri ile Alaybey Mahallesi’nin bir kısmını besleyen ana hattımızda bir arıza meydana geldi. Gün içerisinde 6 mahalleye su verilememesine neden olan arızayı giderebilmek için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlarımızın mağduriyetini giderebilmek için ekiplerimizin gece geç saatlere kadar devam eden çalışmaları sonucunda arıza giderilerek sorun çözüme kavuşturuldu” diye konuştu.