20.08.2015 14:15

BU sezon Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu teknik heyet ve futbolcuları, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte antrenman öncesi ziyaret edip, baklava ikramında bulundu. Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle teşekkürlerini dile getiren Teknik Direktör Hakan Şapçı, tüm Manisalıları Pazar günü Mümin Özkasap Tesisleri’nde oynanacak olan Sancaktepe maçına davet etti.

Spor Toto 3. Lig’de ilk hafta Sancaktepe’yi konuk edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar sürüyor. Antrenman öncesi MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Güzgülü ile Mehmet Palabıyık, Büyükşehir Belediyesiporlu futbolcular ve teknik heyete baklavalı moral ziyaretinde bulundu. Ziyarette Büyükşehir Belediyesporlu yöneticiler de hazır bulundu. Tek tek futbolculara baklava ikramında bulunan Baylan, Pazar günü oynanacak olan Sancaktepe maçından galibiyet sözü aldı. Spor Toto 3. Lig’te de Büyükşehir Belediyespor’un başarılı olacağına inancını ifade eden Baylan,” Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda takımımıza desteğimiz devam edecek. İnşallah Büyükşehir Belediyesporumuz ligin ilk maçından Manisalıların da desteğiyle galibiyetle ayrılıp lige iyi bir başlangıç yapacak” ifadelerinde bulundu. Teknik Direktör Hakan Şapçı da Manisalıların desteğinin takım için önemine değinerek,” Geçtiğimiz sezon da takımımıza moral ziyaretinde bulunmuş, bizlere destek vermiştiniz. Bizlere gösterdiğiniz bu desteğin karşılığında inşallah lige galibiyetle başlayacağız” ifadelerinde bulundu.