Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.05.2011 14:18

Manisa Belediyesi’nin 2011 yılı asfalt sezonu açılışı, Erler Caddesi, Hürriyet Caddesi, Hurdacılar Sitesi’nde bulunan üç asfaltlama makinesinin aynı anda çalışmasıyla başladı. Asfalt sezonunun açılışı, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Erler Caddesi’ndeki asfaltlama makinesini (finişer) çalıştırmasıyla gerçekleştirildi. Asfalt sezonu açılış törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Sedat Cesurol, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, birim müdürleri ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. Erler Caddesi’ndeki asfalt işçileriyle sohbet eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 200 bin ton asfalt dökmeyi hedeflediklerini, bunun 250 bin tonu bile bulabileceğini söyledi.
Araç Sahiplerine Uyarı
Üç hatta asfaltlamanın başladığını belirten Başkan Ergün, “Asfaltlama sezonunu açmış bulunmaktayız. Alaybey, Şehitler ve Dilşeker’den oluşan bölgede bir finişer, ikincisi İbrahim Çelebi, Mimar Sinan bölgesinde ve üçüncüsü de Tevfikiye ve Merkez Efendi mahallelerinde olmak üzere üç hatta asfaltlama çalışmalarına başladık. Geçmiş dönemlerde 140 bin ton olan asfalt rekorunu 200 bin tonun üzerine çıkarak ele geçirmek istiyoruz. İnanıyorum ki, Kasım ayına kadar bu rekoru kıracağız. Asfaltlama çalışmalarını yaptığımız bölgelerde araç sahipleri vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Asfaltlama yapılan yerlerde araç park etmeyin. Araç sahiplerine ulaşılmadığı zaman, araçlar çekilmek zorunda kalıyor. Bu olmadan önce kimse mağdur olmadan bu konuda duyarlılık bekliyoruz. Lütfen bu konuda bize destek olun” dedi.
Erler Caddesi’ndeki Çalışmalar İncelendi
Erler Caddesi’nde asfaltlamanın start almasının ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bölgedeki Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan İbrahim Gökçen Bulvarı’ndan Alçıtepe Caddesi Sağlık Sokak arasında kalan bin 200 metrekarelik alanda renkli parke uygulaması yapılan bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Alaybey’de Kurban Kesildi, Dua Okundu
Erler Caddesi’nin ardından Alaybey Beşyol mevkiindeki asfaltlama çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler, burada Manisalıların ilgisiyle karşılandı. Alaybey, Şehitler mahallelerinin muhtarlarının da hazır bulunduğu bölgede, asfaltlama çalışması öncesi dualar okundu ve ardından kurban kesildi. Kentin her noktasını asfaltlayacaklarını ve bu eksikliğin tamamıyla giderileceğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kaldırım, bordür, yağmur suyu drenajı ve andezit kaplamaların ardından asfaltlamanın başlatıldığını ifade etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu