Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.05.2011 19:31

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü ve Park-Bahçe Müdürü Serpil Çakır ile birlikte Alaybey Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahallelilerin taleplerini dinleyen Başkan Ergün, Manisa Selimiye Kültür ve Eğitime Yardım Derneği’nin Selimiye Öğrenci Yurdu yararına düzenlediği giyim ve gıda kermesine katıldı. Kermeste satılan tatlılardan alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kermesi tertip eden Manisa Selimiye Kültür ve Eğitime Yardım Derneği yönetimiyle sohbet etti. Kermeste mola veren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaybey Mahallesi sakinlerinin mahalleleriyle ilgili sorunlarını da dinledi. Mahallenin sorunlarının giderilmesi noktasında gerekli çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Ergün, Manisa Belediyesi olarak 45 mahallede devam eden çalışmaları, 57 mahalleye yaymayı hedeflediklerini ifade etti. Kermes ziyaretinin ardından Başkan Ergün, Manisa Selimiye Kültür ve Eğitime Yardım Derneği yönetimi ve Alaybey Mahallesi sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu