Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.05.2011 20:49

Daha önce Dilşeker, Gediz ve Bayındırlık Mahallelerinde açılışı gerçekleştirilen muhtarlık binalarına Turgut Özal Mahallesi de eklendi. Manisa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan muhtarlık binasının açılışında Manisa Belediyesi Mehteran Takımı da bir konser verdi. Muhtarlık binası açılışına Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Maliye eski Bakanı ve MHP Milletvekili Adayı Sümer Oral, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Mustafa Enöz MHP Manisa Milletvekili Adayları Ersoy Arslan, Hüseyin Tanrısevsin, Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi, belediye meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada Manisa’nın her mahallesine hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgut Özal Mahallesi’nde yakın zamanda çalışmaların başlayacağını ifade etti. Özellikle Manisa’nın 30 yıllık sorunu olan çöp alanının taşınması ve mahallenin imar sorunu hakkında da gerekli çalışmaları başlattıklarını müjdeleyen Başkan Ergün, öncelikli hedeflerinin çöp sorununu çözmek olduğunu söyledi. Özellikle Turgut Özal Mahallesi’nin bu konuda yaşadığı sıkıntıyı bildiğini dile getiren Başkan Ergün, “Bu konuda üç defa yurt dışına çıkarak çöp tesisleri incelemesi yaptık. Develi’de yapmayı planladığımız çöp tesisinin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu konu üzerinde çalışıyoruz” dedi. Ayrıca mahallenin imar sorunu yaşadığını ve bu konu üzerinde de çalıştıklarını hatırlatan Başkan Ergün, bu konuyu da en kısa zamanda çözeceklerini söyledi.
“Hastane Arsasının Tapusunu İki Yıl Önce Verdim”

Belediye Başkanı Cengiz Ergün Turgut Özal Mahallesi ziyaretinde vatandaşların “Ak Parti Milletvekili Adayları burayı ziyaretlerinde 400 Yataklı Bölge Hastanesi’nin Yapımına belediyenin engel olduğunu söylüyor. Bunun gerçeklik payı nedir’ şeklindeki sorularına da cevap verdi. Ak Partili adayların bu şekilde açıklama yapmalarına büyük tepki gösteren Başkan Ergün, “Biz hastanenin yapılacağı arsanın tapusunu yaklaşık iki yıl önce verdik. Ama kendileri iki yıldır hastanenin projesini bile hazırlayamadılar. Şimdi de bize çamur atıyorlar. Yaptıkları açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Bizim yeni şantiye binamız bitme aşamasına geldi. Ancak bize yarın hastanenin temelini atacağız desinler, yarın orayı boşaltmaya hazırım. Biz Manisa’ya yapılacak her türlü hizmetin arkasındayız ve destek vermeye hazırız” dedi.
“Sen Kimsin DSİ Kanalının Üstünü Kapatıyorsun”

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AKP’li bir milletvekili adayının seçilmesi durumunda Turgut Özal Mahallesi’nden geçen DSİ kanalının üstünü kapatacağı konusunda söz vermesini de eleştirerek, “Sen belediye başkanı mısın ki böyle bir söz veriyorsun” diye sordu. Bu işi yapma yetkisinin milletvekillerinde olmadığını hatırlatan Başkan Ergün, Hurdacılar Sitesi’nin düzenlenmesi sırasında kanalda incelemelerde bulunduklarını ve yağmur suyu birikintilerinin oluşmaması amacıyla o noktada çalışma yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından yapımı tamamlanan muhtarlık binasının açılış kurdelesini Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi ve MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Eski Maliye Bakanı MHP Manisa Milletvekili Adayı Sümer Oral ile birlikte kesen Başkan Ergün, binanın hayırlı hizmetlerde kullanılması temennisinde bulundu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu