Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.05.2011 19:16

Çarşı Bulvarı’nda devam eden düzenlemeleri inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, esnafın sevgi yollarına araç park ettiği yönündeki şikayetlerini dinledi. Şikayetler üzerine Çarşı Mahallesi 1803 Sokak’ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sevgi yolunun adeta bir otoparka dönüştüğünü, bu durumun üzücü olduğunu ifade etti. Çarşı Mahallesi esnafının işlerinin eskisi gibi artması için bölgede yaya trafiğini arttıracak düzenlemeler yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Vatandaşlarımızın burada gezmesi ve hoşça vakit geçirebilmesi için çaba gösteriyoruz. Ancak yayalarımız için yaptığımız sevgi yollarına araçların park edildiğini gördük. Bu çok yanlış. Sevgi yolları yayalar için yapıldı, araçlar için değil. Buradan sürücülerimize sesleniyorum. Lütfen sevgi yollarına araçlarınızı park etmeyin” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu