Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.05.2011 19:24

Belediye Başkanı Cengiz Ergün geçtiğimiz yıl Güzelyurt Mahallesi’nde Manisa Barosu ile ortaklaşa ağaçlandırılan alanda yapımı tamamlanan çocuk oyun parkı ile birlikte spor alanında inceleme yaptı. Belediye Başkan Yardımcıları Mesut bayram Laçalar ve Azmi Açıkdil ile mahalleye yaptığı ziyarette önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak çocuk oyun parkı ile spor alanının mahalle sakinlerinin isteği üzerine yapıldığını belirterek, “Geçtiğimiz yıl burada baro ile işbirliği çerçevesinde 6 bin metrekarelik alana 433 adet çam ağacı dikmiştik. Ancak mahalle sakinleri bizden çocukları için oyun parkı ve spor alanı istemişti. Şimdi de bunu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılan hizmetlerle birlikte Güzelyurt Mahallesi’nin çehresi değişti. Bölge halkımıza hayırlı olsun” dedi. Mahalleye yeni hizmetlerin kapıda olduğunu da müjdeleyen Başkan Ergün, “Birçok mahallede olduğu gibi Güzelyurt Mahallesi’nde de bazı noktalarda kaldırım, bordür ve asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Program dâhilinde mahallenin yeni bölgelerinde de bu çalışmalarımız devam edecek. Manisa’da yolu ile kaldırımı bozuk hiçbir cadde ve sokak bırakmayacağız. Bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Halkımız biraz sabırlı olsun” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu