Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.05.2011 19:28

Belediye Başkanı Cengiz Ergün; Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü ile birlikte Yeni Şantiye Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, bir ay gibi bir sürede yeni binaya taşınma işleminin gerçekleştirileceğini söyledi. İktidar partisinin Manisa temsilcilerinin mahalle çalışmalarında halka Belediye’nin bölge hastanesi yapımına engel olduğu yönünde söylemlerde bulunduğu şeklinde duyumlar aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bilindiği gibi biz hastane arsasının tapusunu iki yıl önce teslim etmiştik. Meclis kararı çıkararak, önlerinde hiçbir engel bırakmadık. Gelinen noktada bizim bu hastanenin yapımına engel olduğumuzu iddia edenler, halkın kandırmayı amaçlamaktadır” dedi.
Yarın Taşınma İşlemini Gerçekleştiririm

Yeni Şantiye Hizmet Binası inşaatının sona geldiğini ve bir ay gibi bir sürede taşınmanın gerçekleşeceğini yineleyen Başkan Ergün, “Bugün bana proje hazır desinler, yarın taşınma işlemini gerçekleştiririm. Ama siyasi amaçla kullanmak, durumu siyasete alet etmek doğru değil. Biz hizmetin yanındayız ve bu hastanenin yapımı için sabırsızlanıyoruz. Merakla ihalenin ne zaman yapılacağını bekliyoruz” dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler, daha sonra Yeni Şantiye inşaatı ile ilgili yüklenici firma yetkilileriyle görüştü.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu