Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.05.2011 19:33

Çarşı Mahallesi’nde Manisa Belediyesi tarafından devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çarşı esnaflarının olumlu tepkileri ile karşılaştı. Mahalleyi ziyaretinde Başkan Ergün’e Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar ile birlikte Azmi Açıkdil’de eşlik etti. Özellikle eski garaj çevresinde yoğunlaşan çalışmalarla birlikte sevgi yollarına dönüştürülen ara sokaklarda inceleme yapan Başkan Ergün’e esnafta olumlu tepkiler verdi. Yıllardır Pazar nedeniyle bir çivi bile çakılamayan Çarşı Mahallesi’nde çalışmaların meyvesini kısa sürede almaya başladıklarını dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’nın eski yerleşim alanlarından olan bu bölgeyi cazibe merkezi haline dönüştürmenin peşindeyiz. İnsanlarımız hava karardığı zaman buralardan geçmezdi. Ancak biz yapacağımız çalışmalarla Manisa halkını biraya çekmenin peşindeyiz. Bu bölge esnafına da olumlu yönde etki edecek” dedi.
Manisa Artık Kabuğunu Kırmalı
Çalışmalarla birlikte bölgedeki esnafın da artık yenilenme çabası içine girmesi gerektiğini belirten başkan Ergün, “Biz istiyoruz ki burada kafeler, restoranlar açılsın. Sadece Manisa halkı değil, dışardan gelen misafirler de buraya gelip yemeklerini yedikten sonra alışverişini yapsın. Bunun çabası ve gayreti içerisindeyiz. Halkımızı buraya çekmek istiyoruz. Bu noktada siz esnaflara da büyük görevler düşüyor. Artık kendinizi yenilemelisiniz. Manisa artık kabuğunu kırmalı, köy kasaba havasından modern bir şehir görünümüne kavuşmalıdır” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu